EP: Inbouwservice

Wilt u graag het inbouwen van uw nieuwe apparaten laten verzorgen door één van onze EP-specialisten? Dit is geen enkel probleem! Één van onze specialisten komt op een met u afgesproken tijd langs om het apparaat te vervangen.

Onze specialist bouwt het te vervangen apparaat uit, plaatst het nieuwe apparaat, zet het frontpaneel over en doet eventueel een kleine aanpassing aan de plint. Wij gaan pas weg als alles werkt! Natuurlijk wordt ook alles netjes opgeruimd en indien gewenst nemen wij het oude apparaat mee retour zodat u alleen maar hoeft te genieten van uw nieuwe apparatuur.

Voor onze inbouwservice rekenen we een vast bedrag per apparaat, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Wij adviseren u wel om altijd even in overleg te gaan met de EP-winkel zodat alles goed verloopt en alles van te voren duidelijk is.

 

EP-inbouwservice voor:

Oven, Combi-Oven, Magnetron, Koffieautomaten €49,-
Vaatwasser, Koelkast, Vriezer, Kookplaat, Afzuigkap, Fornuis, Wijnkoeler €89,-

 

 

 

Het is ook mogelijk om tegen een meerprijs bouwkundige aanpassingen aan uw keuken te laten doen. Dit zal altijd op nacalculatie gebeuren en in goed overleg.

 

EP Inmeet-service:

Is uw inbouwapparaat aan vervanging toe? Dan is het belangrijk dat u weet wat de maten zijn van de ruimte/nis waar het te vervangen apparaat in staat. Zo koopt u een apparaat dat ook weer perfect past in u keuken. U kunt het beste de maten opmeten wanneer het te vervangen apparaat uit de ruimte/nis is gehaald. Indien dit niet mogelijk is kunt u ook het kastje opmeten of het typenummer van het huidige apparaat noteren. 

Heeft u liever dat één van onze specialisten bij u langskomt om de maten op te meten? Dit is natuurlijk geen probleem, de kosten hiervoor bedragen €39,-. Wanneer u het inbouw apparaat vervolgens bij ons koopt krijgt u de kosten voor de inmeet-service weer van ons retour.

 

Bel, WhatsApp of mail ons om de mogelijkheden met ons te bespreken en om een afspraak in te plannen.